ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérem, szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés a módosító javaslatot 16 "igen" szavazattal, 149 ellenszavazattal, 38 tartózkodás mellett elvetette.
Kéredezem ezért az Országgyűlést, hogy elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 11. §-ának (4) bekezdését. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik.) Az Országgyűlés az eredeti javaslatot 138 "igen" szavazattal, 56 ellenszavazattal 8 tartózkodás mellett elfogadta.
A jelentés 77. és 78. pontjaiban Pál László, Katona Béla és Nyers Rezső, valamint Kósa Lajos a 12. § elhagyását indítványozzák, de a bizottságban nem kapták meg a szükséges támogatást.
A 79. pontban Eörsi Mátyás és képviselőtársai a 12. § (3) bekezdése helyett új rendelkezést javasolnak. Lényege: a Vagyonkezelő Részvénytársaság alapító okirata aláírható akkor is, ha a tulajdoni részarány mértéke nem kerül rögzítésre, de ennek elmaradása az okiratot érvénytelenné teszi. Ez sem kapta meg a bizottságok szükséges támogatását, de a képviselőcsoport szavazást kért. Kérdezem államtitkár úr véleményét.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi