ANTALL JÓZSEF, DR. miniszterelnök:

Full text search

ANTALL JÓZSEF, DR. miniszterelnök:
ANTALL JÓZSEF, DR. miniszterelnök: Röviden. Tisztelt Ház! A Kormányt érte a vád, bármely fórumon. És nem hiszem, hogy amennyiben ez így hangzott el, ahogy kérdeztem, a sajtóban – ezek szerint így hangzott el – egy nemzetközi, államközi megállapodást és tárgyalást tett kritika tárgyává, és azt hamisan mutatta be a magyar közvéleménynek és a magyar társadalomnak – és ezt a leghatározottabban vissza kell utasítanom.
Ami pedig a pártrendezvényeken vagy egyéb helyen történteket illeti: tudtommal ebben a Házban nem olvasta fel például Csurka István a dolgozatát, és mégis kifejezésre juttattam, hogy nem azonosítom magamat annak bizonyos tételeivel – és a Ház számos képviselője és csoportja kifejezett elhatárolódást kívánt. Úgyhogy azt hiszem, hogy a Házban elhangzanak olyan dolgok, amelyek a Ház falain kívül hangzanak el, ha azok alapvető politikai kérdéseket érintenek. Úgyhogy én javaslom, hogy pártrendezvényeken is azt mondjuk, ami igaz… (Derültség, taps a jobb oldalon és középen.) …, és akkor nem kerül sor ehhez hasonló megkülönböztetésekre.
Egyébként, függetlenül mindentől, én kívánom, hogy Horn Gyula elnök úr sokáig álljon az önök pártja élén. Köszönöm szépen. (Derültség, nagy taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi