KUNCZE GÁBOR (SZDSZ)

Full text search

KUNCZE GÁBOR (SZDSZ)
KUNCZE GÁBOR (SZDSZ) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Röviden szeretnék csak szólni. Azt kívánom bejelenteni, hogy Horváth Aladár képviselőtársunk módosító indítványai mögött nem áll a Szabad Demokraták Szövetségének parlamenti frakciója.
Ennek okai a következők.
Nem jelölt meg forrást, amikor a módosító indítványait megtette. A frakciónk pedig módosító indítványait úgy igyekezett megfogalmazni – gondolom, a pénzügyminiszter úr örömére –, hogy egyúttal a forrásokat is megjelölte.
Másrészt mi ugyan fontosnak tartjuk a kisebbségek támogatását, ugyanakkor viszont ezt nem paternalista módon képzeljük el, hanem az egyenlő elbírálás elve alapján, és a jövőben is így kívánjuk csinálni.
Végül harmadszor: a gazdaság és a költségvetés jelenlegi helyzetében indokolatlannak és túlzott mértékűeknek tartjuk ezeket a módosításokat.
Természetesen Horváth Aladárnak joga és lehetősége, hogy képviselőként módosító indítványokat nyújtson be. Mint azonban az imént ezt közöltem, frakciónk nem áll ezek mögött a módosító indítványok mögött.
Köszönöm a figyelmet. (Szórványos taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi