ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Kérdezem az Országgyűlést, kíván-e valaki a részletes vitában felszólalni. (Nem.) Senki nem jelentkezik. Minthogy senki sem jelentkezik, a részletes vitát lezárom. Határozathozatal következik. Tájékoztatom képviselőtársaimat: a Házszabály elfogadásához és módosításához az alkotmány 24. §-a (4) bekezdése értelmében a jelenlevő országgyűlési képviselők több mint kétharmadának igen szavazata szükséges.
Bejelentem, hogy Hack Péter képviselőtársunk a 7319-es számú módosító javaslatot visszavonta. Így csak Kőrösi Imre 7325-ös számú módosító javaslatáról kell hogy határozzon az Országgyűlés. Ebben a módosító javaslatban Kőrösi Imre a határozati javaslat 2. §-ában a Házszabály 56/B. § (1) és (2) bekezdése módosítását javasolja.
(18.00)
Ennek lényege: a költségvetéssel foglalkozó bizottság az Országgyűlésnek november 30-ig meghozandó, a következő évre vonatkozó költségvetési törvényjavaslat központi költségvetési fejezeteinek bevételi és kiadási főösszegéről, a hiány, illetve a többlet mértékéről való határozathozatalát megelőzően az egyes javalatokat és a hozzá kapcsolódó állásfoglalásokat közzéteszi jelentésének első részében. Erről – eszerint – az Országgyűlés november 30-ig döntsön.
A javaslatot az alkotmányügyi és az ügyrendi bizottság támogatja. Kérdezem az előterjesztőt, egyetért-e a javaslattal.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi