ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján indítványozom az Országgyűlésnek az önálló indítvány napirendre tűzését. (Paszternák László jelentkezik.)
Tisztelt Képviselőtársaim! Azt hiszem, ismerik a Ház szabályait: önálló indítványok előterjesztése idején ügyrendi kérdésben sem tudok szót adni.
Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat Bilecz Endre javaslatával kapcsolatban. (Szavazás.) Az Országgyűlés 75 "igen" szavazatot adott le, 59-en szavaztak "nem"-mel, 73-an tartózkodtak. Bilecz Endre önálló indítványa nem kapta meg a szükséges többséget.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Zétényi Zsolt és 59 képviselőtársa önálló indítványt nyújtott be Egyes büntetőeljárási jogszabályok kiegészítéséről 7166-os számon, továbbá hozzá kapcsolódóan országgyűlési elvi állásfoglalásra terjesztettek elő javaslatot 7165-ös számon. Annak érdekében, hogy a kézhez kapott előterjesztéssel kapcsolatban a frakciók kialakíthassák álláspontjukat, a napirendre tűzésről a jövő heti ülésünk kezdetén határoz az Országgyűlés.
Tisztelt Országgyűlés! Az egyes előterjesztések bizottsági megtárgyalási rendjéről a bizottsági elnökök holnap reggeli ülését követően tájékoztatom az Országgyűlést.
Most kérdezem Torgyán Józsefet, kíván-e ügyrendi javaslatot előterjeszteni. (Torgyán József: Igen.) Tessék.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Dr. Torgyán József (FKgP)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi