ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Nem. És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Szavazás. – 23 igen, 108 nem, 49 tartózkodás. – Több képviselő érkezik közben a terembe.) Sajnos, kevés! Néhányan persze közben is bejöttek, még egy kicsit várunk. (Rövid szünet, közben még mindig érkeznek képviselők a terembe.)
Tehát ismételten felteszem a kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés a 2. pontban írt módosító javaslatot. Miniszter úr nem támogatja. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. – 26 igen, 108 nem, 56 tartózkodás.)
Ismét kérem, most már határozatképesek vagyunk, csak látom, néhányan nem a helyükön tartózkodnak, tehát újból felteszem a kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés a módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. – 18 igen, 114 nem, 55 tartózkodás. – Zaj.)
Kérem szépen, az előbb már többen szavaztak! Kérem önöket, mindenki a helyén tartózkodjék és nyomja meg a gombot!
Tehát felteszem a kérdést, elfogadja-e az Országgyűlés az összesített jelentés 2. pontjában írt módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés 19 igen szavazattal, 127 ellenszavazattal, 55 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el, ezért kérdem, elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 1. § (1) bekezdését. Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés 181 igen szavazattal, 11 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
A 4. pont szerint Tirts… (Hack Péter jelentkezik.) Hack Péter képviselő úr kap szót.
Ügyrendi kérdésben felszólaló: Dr. Hack Péter (SZDSZ)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi