ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A napirend előtti felszólalások véget értek.
Ismertetem mai ülésnapunk várható programját. Először részletes vitára bocsátásokról határoz az Országgyűlés, ezért kérem, az üléstermet elhagyott képviselők foglalják el a helyüket. Majd az Országgyűlés Házszabályainak módosításáról szóló javaslat részletes vitája és határozathozatala következik. Ezt követi a társadalombiztosítás önkormányzati igazgatásáról szóló törvény, a Munka Törvénykönyve, valamint a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény módosításáról rendelkező javaslat határozathozatala. Ezt követi a szociális igazgatásról és a szociális ellátásokról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Ezután az általános forgalmi adóról szóló törvényjavaslat általános vitáját kezdjük meg, majd a fogyasztási adóról és a fogyasztói árkiegészítésről szóló törvényjavaslat általános vitája következik. Ezután a bányászatról szóló törvényjavaslat általános vitáját folytatjuk és lehetőség szerint lezárjuk. Ha marad még idő, sorra kerül a magyar energiapolitikáról szóló tájékoztató és országgyűlési határozati javaslat vitája.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a Magyar Köztársaság 1992. évi pótköltségvetéséről szóló törvényjavaslat és a hozzá kapcsolódó országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatására, továbbá a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló törvényjavaslat határozathozatalára jövő heti ülésünkön kerül sor.
Bejelentem, hogy Zétényi Zsolt képviselő úr kérte: a büntetőeljárási szabályok kiegészítéséről szóló törvényjavaslat és a büntethetőség elévülésének értelmezéséről szóló elvi állásfoglalás napirendre tűzéséről, illetőleg sürgős tárgyalásáról a jövő heti ülésünk kezdetén határozzon az Országgyűlés.
Emlékeztetem önöket, hogy hétfői ülésnapunkon az agrárpiaci rendtartásról szóló törvényjavaslat általános vitáját lezártuk, de a részletes vitára bocsátásról nem határozott az Országgyűlés. Indítványozom az Országgyűlésnek, a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e az indítvánnyal. Kérem, szavazzanak! (Megtörténik: 141 igen, 0 nem, 1 tartózkodás.)
Tisztelt Országgyűlés! Nem vagyunk határozatképesek. Kérem, a termen kívül tartózkodó képviselők fáradjanak a helyükre! Kérem a frakcióirodákat is értesíteni, hogy az irodákról térjenek vissza! Kérdezem, bizottság ülésezik-e. (Közbeszólások: Nem. Majd délután.) Nem.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi