ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Többen jelentkeznek, félek, hogy reprodukálódik egy tegnapi helyzet… (Dr. Gál Zoltán: A tegnapi nap.) …, és többször szeretném hangsúlyozni, amit már egyszer elmondtam: a magyar demokrácia ideje túl drága ahhoz, hogy ismételten óriási időt fordítsunk… (Taps.) … ennek a kérdésnek a tárgyalására. (Király Zoltán: Ne húzza az időt, szavazzunk, Elnök Úr!)
Amennyiben bekiabálásokkal kívánják folytatni az ülést, akkor kénytelen leszek az ülést felfüggeszteni. (Zaj, ellentmondások.)
Az én eredeti javaslatom az, hogy a tárgysorozatot megszavazzuk, és utána azonnal felteszem szavazásra a kérdést – Szájer József emlékeztetése alapján – a tárgysorozat kiegészítésére.
Megkérdezem az összes érdekelteket, valamenynyi frakciót, hogy a dolgoknak ezt az egymásutánját elfogadják-e. Amelyik frakcióvezető nem fogadja el, kérem, nyújtsa fel a kezét, és a frakcióvezető fejtse ki az ellenálláspontját. (Dr. Szabó János jelentkezik.) Szabó János frakcióvezető úr kíván szólni. (Folyamatos zaj.) Csendet kérnék szépen – ha lehet.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi