ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az interpellációk és kérdések előterjesztésére ma délután 14 és 16 óra között nyílik lehetőség.
A bizottsági elnökök ma reggeli ülésén elhangzottak alapján az energiapolitikáról szóló határozati javaslatot megtárgyalásra kiadom a gazdasági és a környezetvédelmi bizottságnak.
A Magyar Köztársaság 1992. évi költségvetéséről és az államháztartás vitelének szabályairól szóló 1992. évi XCI. törvény módosítását indítványozó javaslatot megtárgyalásra kiadom az alkotmányügyi, a költségvetési és a szociális bizottságnak.
A helyi önkormányzatok címzett és céltámogatási rendszeréről szóló javaslatot megtárgyalásra kiadom az önkormányzati és a költségvetési bizottságnak.
A társadalombiztosítási alap 1991. évi költségvetésének végrehajtásáról rendelkező törényjavaslatot megtárgyalásra kiadom a szociális és a költségvetési bizottságnak.
A társadalombiztosításról szóló 1975. évi II. törvény módosítását indítványozó javaslatot megtárgyalásra kiadom az alkotmányügyi, a szociális és a költségvetési bizottságnak.
A lelkiismereti és vallásszabadságról, valamint az egyházakról rendelkező 1990. évi IV. törvény módosítását indítványozó javaslatot megtárgyalásra kiadom az alkotmányügyi, az emberi jogi és a honvédelmi bizottságnak.
A bíróságokról szóló 1972. évi IV. törvény módosítását indítványozó, valamint a büntetőeljárásról szóló 1973. évi I. törvényben a felülvizsgálati eljárás megteremtéséről rendelkező törvényjavaslatot, továbbá a polgári perrendtartást szabályozó törvényben és az ehhez kapcsolódó jogszabályokban szereplő rendelkezésekről intézkedő törvényjavaslatot megtárgyalásra kiadom az alkotmányügyi bizottságnak.
Az 1993. évi gazdálkodási programról és a költségvetés-politika fő irányairól szóló országgyűlési határozati javaslatot megtárgyalásra kiadom a költségvetési, az önkormányzati, a gazdasági és a kulturális bizottságnak.
A Kormány tevékenységéről szóló beszámolót pedig megtárgyalásra kiadom a költségvetési, a gazdasági, a szociális, az önkormányzati és az emberi jogi bizottságnak.
A Szigetköz természetvédelmi és környezetvédelmi, tájvédelmi és területfejlesztési kérdéseiről szóló határozati javaslatot megtárgyalásra kiadom a környezetvédelmi bizottságnak.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi