GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)

Full text search

GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP)
GÁL ZOLTÁN, DR. (MSZP) Elnök Úr, köszönöm ezt a közbeszólást. Gondolom, itt a parlamenti mechanizmust nem befolyásolja, hogy mit írnak a lapok; bár az a gyanúm, hogy nem sikerült elnök úrnak minden újságot még végigolvasni, mert nem osztom azt a véleményét, hogy megfelelő terjedelemben foglalkoztak a tegnapi vitával. (Szórványos taps a bal oldalon.) Ezért szíves figyelmébe ajánlanám tehát Oláh képviselőtársamnak, hogy én arról beszéltem tegnap, hogy mi dolgozni akartunk idejönni, nem pedig olyan kérdésekről vitatkozni, amit egyes politikusok rákényszerítenek erre az országra.
Kifejeztük aggodalmunkat, hogy a Kormányt kényszerpályára viszik, és még nem dőlt el az a kérdés, hogy a Kormány ellent tud-e állni ennek a kényszerpályának, vagy pedig nem. Kifejeztük azt a meggyőződésünket, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy olyan nézetek ellen, amelyek vakvágányra viszik ezt az országot, fellépünk minden törvényes eszközzel, és kifejeztük azt a szándékunkat, hogy mindenkivel együtt akarunk dolgozni, akik hasonló módon féltik a magyar demokráciát, és kifejeztük azt a reményünket, hogy azokkal a kérdésekkel akarunk foglalkozni, amelyekről Oláh képviselőtársam is beszélt.
Elnézést, hogy ezt még egyszer szóba hoztam, elnézést azoktól, akik tegnap esetleg figyeltek, de úgy gondolom, Oláh képviselőtársam számára sem volt felesleges még egyszer elmondani.
Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi