ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Megkérem képviselőtársaimat, hogy foglaljanak helyet a szavazógomb mellett.
Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról az önkormányzati és a költségvetési bizottság együttes jelentést készített az 5469-es számon, kiegészítő jelentést pedig az 5513-as számon. A szociális bizottság jelentése az 5509-es számon érkezett önökhöz.
Határozathozatalunk során az együttes jelentés nyomán haladunk. A jelentés 1. pontjában és a kiegészítő jelentés 2. pontjában leírt javaslatok alternatívát kínálnak. Így akarják azokat a feltételeket szabályozni, amelyekkel a hiányosan benyújtott igények pótlása, illetve kielégítése megtörténhet.
Az 1. pontban Vastagh Pál, a 2. pontban Fekete Pál, az 5. pontban Hatvani Zoltán javaslata nem kapta meg a bizottsági támogatást. Vastagh Pál javaslatáról a frakció azonban szavazást kért, Fekete Pál javaslata pedig kapcsolódó javaslat.
Először az önkormányzati bizottság javaslatát teszem fel szavazásra – szeretném, ha Wekler Ferenc bizottsági elnök úr is itt lenne (Wekler Ferenc ebben a pillanatban lép be az ülésterembe.) , most távozott, (Közbeszólások: Most jön be.) – a jelentés 3. pontja szerint.
A javaslatot a szociális és költségvetési bizottság támogatja. (Közbeszólások: Itt van Wekler Ferenc.) Köszönöm, hogy visszatért. (Zaj. – Hack Péter közbeszólása: A Kormány hol van, elnök úr? – Közbeszólás: Jobb, ha nincs itt.) Azokat is szóváteszem, kérem szépen. (Közbekiáltások: Halljuk!)
Tehát az önkormányzati bizottság javaslatát a szociális és költségvetési bizottság is támogatja. Államtitkár úr egyetért-e?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi