ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés? Szavazzanak! (Szavazás.) Az Országgyűlés 64 "igen" szavazattal, 136 ellenszavazattal 10 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.
Kérdezem ezért: elfogadja-e a törvényjavaslat eredeti 4. §-ában a törvény 16/B § (1) bekezdés b) pontját? Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés 144 "igen" szavazattal, 61 ellenszavazattal 10 tartózkodás mellett a javaslatot elfogadta.
Megjegyzem: Kincses Gyula úr javaslata nem kapta meg a szükséges minimális bizottsági támogatást, arról ezért nem kellett határoznunk.
A 43. pont szerint Bíró Ferenc úr a törvényjavaslat 4. §-ában a törvény 16/B § (2) bekezdésére módosításra tett javaslatot, de nem kapta meg a szükséges minimális támogatást.
A 44. pontban Fodor András Attila úr a törvényjavaslat 4. §-ában a törvény 16/C §-át kívánta kiegészíteni, de szintén nem kapta meg a szükséges minimális támogatást.
A 45. pont szerint Csehák Judit asszony és Kovács Pál úr a törvényjavaslatot új §-sal kívánják kiegészíteni, amellyel a törvény 22. § (1) bekezdéssel egészülne ki.
Eszerint a táppénz havi összegét a keresőképtelenséget, illetve a betegszabadságot megelőző három hónapra járó átlagkereset havi átlaga alapján kell megállapítani.
A bizottságok nem támogatják, egyharmados mértékben sem, a frakció támogatja. Miniszter úr egyetért-e?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi