PALOTÁS JÁNOS (független)

Full text search

PALOTÁS JÁNOS (független)
PALOTÁS JÁNOS (független) Így van, és a javaslathoz tartozik öt bevezető mondat, ha elnök úr szót ad hozzá. Egyértelműen ügyrendi javaslat lesz a vége, amihez szavazást fogok kérni.
Az előző mondathoz pedig mégiscsak el kell mondanom, hogy én természetesen nem tartottam helyesnek, ezért nemmel szavaztam arról, hogy ezt az ominózus… (Zaj.) … napirendi pontot a Ház egyáltalán tárgysorozatába vegye.
E bevezető mondat után, miután úgy gondolom, hogy ez egyébként alkotmánysértő is, mert úgy gondolom, hogy gazdasági… (Fodor András Attila: Ezután minden képviselő felállhatna és elmondhatná!) és társadalmi érdekünk ellen szól, de miután most elhangzott a kormánykoalíció oldaláról… (Közbeszólás: Ez nem ügyrend! – Zaj.) …hogy respektálni kívánja az Alkotmánybíróság tárgyalási idejét és döntési kompetenciáját, én azzal az ügyrendi javaslattal élnék, hogyha az Alkotmánybíróság meg fogja hozni a saját álláspontját, egyáltalán ismételten nyilvánvalóvá válik, hogy – nem lesz szükség ennek a kérdésnek a tárgyalására.
Ezért szavazást kérek abban az ügyrendi javaslatomban, hogy véglegesen vegyük le ennek a kérdésnek a tárgyalását a tárgysorozatból. Köszönöm szépen. (Derültség. – Taps. – Zaj. – Az elnök csenget.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi