ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Egyetért. Az Országgyűlés? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés a módosítványt 238 szavazattal 4 ellenében 2 tartózkodás mellett elfogadta.
A jelentés 25., 26., 27., 28., 29. és a kiegészítés 2. pontja eltérő megoldásokat tartalmaznak az 1. § (5) bekezdésére vonatkozóan. Valamennyi, az állami vállalat, a szövetkezet, illetve egyes jogi személyek átalakulása során indítható MRP-programra vonatkozik.
A 25. és 26. pont alternatív megoldást ajánl. A 25. pontban lévő javaslatot magában foglalja a 27., a kiegészítő jelentés 3., és a 42. pontban lévő javaslat 2. felében megfogalmazott, és így zárt logikai egységet képező javaslat. E javaslatcsomag elfogadása kizárja a 28. és 29. pontokban lévő javaslatok elfogadását.
A kiegészítő jelentés 2. pontjában, valamint az alapjelentés 28. és 29. pontjában lévő javaslatok nem kapták meg a bizottsági támogatást.
Először Illéssy István, Palkovics Imre, Balás István és Halász István a 27. pont, a kiegészítő jelentés 3. és a 42. pont (2) bekezdésére vonatkozó része szerint előadott javaslatáról szavazunk. Felhívom a figyelmet, hogy ennek elfogadása kizárja a 36-tól a 40. pontig terjedő javaslatok elfogadását.
Az említett javaslatcsomagot a gazdasági, a költségvetési s az alkotmányügyi bizottság támogatja. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi