ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy tegnapi ülésnapunkon a devizagazdálkodásról szóló 1974. évi 1. számú törvényerejű rendelet módosításáról szóló javaslat részletes vitára bocsátásáról nem határoztunk. Indítványozom tehát az Országgyűlésnek – határozathozatal következik –, hogy a javaslatot bocsássa részletes vitára. Egyben kérem valamennyi képviselőtársamat, hogy a nyomógomb mellett foglaljon helyet. (A táblán megjelenik: 34 igen, 0 nem, 0 tartózkodás.)
Kérem szépen, nem rendeltem el a határozathozatalt, tisztelt számítógép-kezelők. Azt mondtam, hogy határozathozatal következik. A határozathozatalt "Most kérem szavazni" szavakkal szoktam elrendelni. Kérem, vegyék figyelembe. Tehát kérem letörölni a táblát.
Határozathozatal következik. Ez a képviselőknek a felkészülést jelzi, és önöknek is, rég bevált szokás szerint. (Raj Tamás jelentkezik.) Kérem kiírni a szavazáshoz szükséges határidőt! (Közbeszólások: Ki van írva!) Kérem kiírni az időjelzést! (Közbeszólások: Ki van írva! Ott van! – Hack Péter: Elnök Úr! Ébresztő!) Most kérem a szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 4 államtitkári szavazattal – 208 szavazattal 1 ellenében, 12 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi