ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): A Kormány ugyancsak sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a Dorogi Szénbányák Vállalat állami alapjuttatással kapcsolatos tartozásának rendelkezéséről szóló határozati javaslatát az 5619-es számon. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásba vétellel. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 233 szavazattal 6 tartózkodás mellett kimondta e javaslat tárgyalására a sürgősséget.
A Kormány ugyancsak sürgős tárgyalást kért a magyar és indonéz kormányok között a kettős adóztatás elkerülésére és az adóztatás kijátszásának megakadályozására született egyezmény megerősítéséről rendelkező határozati javaslatra az 5693-as számon. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalással. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 229 szavazattal 1 ellenében 5 tartózkodás mellett kimondta e javaslat tárgyalására a sürgősséget.
A Kormány ugyancsak sürgős tárgyalást kért a Magyar Köztársaság és az Izraeli Állam között a beruházások elősegítéséről és kölcsönös védelméről aláírt megállapodás megerősítéséről szóló határozati javaslatra az 5720-as számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásba vétellel. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 234 szavazattal 1 ellenében 2 tartózkodás mellett ennek a javaslatnak a tárgyalására is kimondta a sürgősséget.
Ugyancsak sürgős tárgyalást kért Kormányunk a Magyar Köztársaság és a Francia Köztársaság közötti egyetértésről és barátságról szóló szerződés megerősítéséről rendelkező határozati javaslatra az 5559-es számon. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásba vétellel. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 3 államtitkári szavazattal – 234 szavazattal 4 ellenében 3 tartózkodás mellett kimondta a javaslat tárgyalására a sürgősséget.
A Kormány ugyancsak sürgős tárgyalást kérve nyújtotta be a Magyar Köztársaság és a Németországi Szövetségi Köztársaság közötti baráti együttműködésről és európai partnerségről szóló szerződés megerősítéséről rendelkező határozati javaslatát az 5707-es számon. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e sürgős tárgyalásba vételével. Most kérem szavazatukat! (Szavazás.) Köszönöm. Az Országgyűlés 227 szavazattal – ebből 3 államtitkári – 3 ellenében 6 tartózkodás mellett ennek a javaslatnak a tárgyalására is kimondta a sürgősséget.
Döntés képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről és sürgős tárgyalásáról

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi