JÁVOR KÁROLY (MDF)

Full text search

JÁVOR KÁROLY (MDF)
JÁVOR KÁROLY (MDF) Köszönöm, Elnök Úr. Néhány szóban szeretnék reflektálni az írásos válaszra, egyben indokolni, hogy mért javasoltam néhány héttel ezelőtt, hogy vegyük le az Országgyűlés napirendjéről az interpellációt.
1991 szeptemberében azért interpelláltam, mert a BNV-vel kapcsolatos problémák megoldásához szükséges vizsgálatok, illetőleg lépések késlekedtek, elmaradtak. Ezeket a vizsgálatokat és ezeket a lépéseket az Országgyűlés is és a környezetvédelmi bizottság is fontosnak és szükségesnek tartotta, ezért nem fogadta el – velem együtt – a miniszteri választ.
Nos, egy puszta elutasításon túlmenően így nem jutunk közelebb a megoldáshoz, ezért javasoltam, hogy készüljön egy kiegészített jelentés, ahol javaslatok szerepelnek, amiről lehet vitatkozni és igazából dönteni, hogy elfogadjuk, vagy nem fogadjuk el.
A jelentés kiegészítésében én valamennyi, a korábbi interpellációmban kritizált hiányolt lépést, vizsgálatot ismételten, mint javaslat, felsoroltam. A bizottságunk legutóbbi, ezzel foglalkozó ülésén Siklós Csaba miniszter úr ezt a jelentést azzal együtt, hogy a korábbi mulasztásokhoz kapcsolódó miniszteri választ nem fogadtuk el, a javaslatokkal együtt elfogadta és a bizottságnak is ezt javasolta. Ezt a jelentést terjesztettük képviselőtársaim elé, és így, ebben a formában elfogadásra javasoljuk. Köszönöm. (Taps.)
Határozathozatal

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi