ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján indítványozom, hogy az önálló indítványt a Ház tűzze napirendjére. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat! (Megtörténik.) Köszönöm. Az Országgyűlés az önálló indítványt – 4 államtitkári szavazattal – 223 szavazattal 13 ellenében 15 tartózkodás mellett napirendjére tűzte.
Mint hallottuk azonban, az indítványozó kérte az indítvány sürgős tárgyalásba vételét is. Újabb határozathozatal következik tehát. Most kérem szavazatukat a sürgősség kérdésében! (Megtörténik.) Köszönöm. Az Országgyűlés – 4 államtitkári szavazattal – 192 szavazattal 27 ellenében 23 tartózkodás mellett kimondta a tárgyalásra a sürgősséget.
Tisztelt Országgyűlés! Vastagh Pál képviselőtársunk, a Magyar Szocialista Párt részéről, ugyancsak sürgős tárgyalást kérve benyújtotta önálló indítványát a regionális politika céljáról és tartalmáról, valamint a válságtérségek helyzetével összefüggő feladatokról az 5157-es számon. Kérdezem Vastagh Pált, kíván-e szólni. (Igen.) Vastagh Pál képviselőtársunkat illeti a szó.
Felszólaló: Dr. Vastagh Pál (MSZP)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi