ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés a módosító javaslatot 245 "igen" szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.
A 7. és 13. pontban Palotás János az országgyűlési határozati javaslat 1. fejezet 2. pontjának, valamint a 2. fejezet 2. pontjának módosítását indítványozza. Lényege: a "legkisebb" szó elhagyásával kívánja mindkét bekezdést módosítani.
Ezzel alternatív tartalmú a jelentés 8. és 14. pontjában Havas Gábor és képviselőtársai javaslata, amelyben az országgyűlési határozati javaslat 1. fejezet 2. pontjának a) és b) alpontra bontását, valamint kiegészítését, illetőleg a 2. fejezet 2. pontjának a) és b) alpontra bontását, valamint kiegészítését indítványozzák. Lényege: a nyugdíjemelésre vonatkozóan az időpont és az 500 forintos tétel helyett más időpont és más számítási mód alkalmazását indítványozzák, viszont a meghatározott összegű nyugellátások és a rendszeres szociális ellátások 300 forinttal, illetve 500 forinttal emelkednének.
Először Palotás János javaslatát teszem fel szavazásra a jelentés 7. és 13. pontja szerint. Egyik bizottság sem támogatja. Államtitkár úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi