PAP ANDRÁS (MDF)

Full text search

PAP ANDRÁS (MDF)
PAP ANDRÁS (MDF) Köszönöm szépen. Meg kell értenem Mécs Imre aggályait, történelmi félelmeit, ahogy mondta: allergiáit, de tegyünk különbséget a vörös és a kék szín között. Tudjunk különbséget tenni a között a részvétel között, amelyet egy olyan szervezetben vállalunk, mint az ENSZ, amelybe szabad akaratunkból megyünk bele, és ahol a felvonuló csapatok a legelemibb érdekeinket képviselik.
Tehát én váltig állítom, hogy felesleges ezeket az aggályokat itt – és kár volt talán itt is – említeni.
Ami Hegedűs képviselőtársam ismételt fellépését illeti, fenn kell tartanom azt a véleményemet, hogy a bizottsági vitát egyoldalúan ítélte meg. Kizárólag azokat az elemeket emelte ki, amelyek a túlzottan sürgős, elkapkodott tárgyalásmódra vonatkoztak. Nem emelte ki azokat az ellenvéleményeket, amelyek ott is elhangzottak – meg kell nézni a jegyzőkönyvet: ezekben ezek benne voltak. Tehát igenis, voltak érvek az átvonulás és az itt-tartózkodás engedélyezése mellett is a bizottsági vitában.
Hogy én felhoztam olyan szavakat, amelyeket valóban csak az ottani vitában hangoztatott… Nem tudom, van-e indok amellett, hogy az ott elhangzott érvek vagy szavak itt ne hangozhassanak el. Az is a parlamenti munka részét képezi – vállaljuk ott is, itt is vállaljuk.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi