CSÉPE BÉLA, a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság előadója:

Full text search

CSÉPE BÉLA, a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság előadója:
CSÉPE BÉLA, a költségvetési, adó- és pénzügyi bizottság előadója: Elnök Úr! Tisztelt Ház! A költségvetési bizottság megtárgyalta a szóban forgó törvényjavaslathoz beérkezett módosító javaslatokat.
Itt lényegében most két téma szerepel a törvény módosítása kapcsán. Az egyik az előlegrendszer megszüntetése, amit a szabad demokraták kezdeményeztek, tehát hogy szűnjön meg az a rendszer, hogy az egyéni vállalkozóknál a számlából, a bruttó összegből 3% előleget kelljen levonni.
Ezzel kapcsolatban az alapjavaslathoz én magam nyújtottam be módosító indítványt, és ehhez érkezett Pető Iván képviselőtársunknak a módosító indítványa. A költségvetési bizottság ezeket megtárgyalta. Én összességében jelzem, hogy szótöbbséggel az én javaslataimat támogatta Pető Ivánéval szemben.
A költségvetési bizottság ugyancsak megtárgyalta a másik témában beérkezett módosító javaslatokat, illetve most már csak egy áll, mert – mint hallottuk – Freund Tamás képviselőtársunk visszavonta. Ez a téma az önsegélyező egyesületek és alapítványok által kifizetett segélyeknek az adómentessége. Ebben a témában a költségvetési bizottság dr. Csehák Judit és Kósáné dr. Kovács Magda közös javaslatát támogatta az én javaslatommal szemben.
Köszönöm szépen a figyelmüket.
Még jelezni szeretném, hogy most a részletes vitában mint egyéni képviselő is szeretnék majd hozzászólni. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi