ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el a helyüket.
Tisztelt Országgyűlés! Megkezdjük a magzati élet védelméről szóló törvényjavaslat határozathozatalát.
A benyújtott módosító javaslatokról együttes jelentés készült 8532-es számon és két kiegészítő jelentés 8576-os és 8654-es számon. Határozathozatalunk során az alapjelentés sorrendjét követjük.
A jelentés 1. és 2. pontja, valamint a kiegészítő jelentés 1. pontja alternatív megoldást ajánl a törvényjavaslat címére.
A 2. pontban és a kiegészítő jelentés 1. pontjában lévő indítvány nem kapta meg a bizottságok szükséges támogatását, de a 2. pontról a képviselőcsoport szavazást kért.
A 2. pontban Büky Dorottya és képviselőtársai javaslata szerint az új cím a következő legyen: Törvény a terhességmegszakításról.
Az 1. pontban Csehák Judit és Kovács Pál indítványa szerint az új cím legyen: Törvény a magzati élet védelméről és a terhességmegszakításról.
A kiegészítő jelentés 1. pontjában Pap András a következő új címet javasolta: Törvényjavaslat a magzati élet védelméről és megszakításáról.
Először Csehák Judit és Kovács Pál javaslatáról szavazunk az 1. pont szerint. A javaslatot az alkotmányügyi bizottság támogatja, az emberi jogi és a szociális bizottság nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi