BALOGH GÁBOR (független)

Full text search

BALOGH GÁBOR (független)
BALOGH GÁBOR (független) Tisztelt Elnök Úr! Képviselőtársaim! Én is egy – kapcsolódó módosító javaslatként is felfogható – módosító javaslatot terjesztettem be a társadalombiztosítás pénzügyi alapjairól és azok 1993. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslathoz, figyelembe véve a Kis Gyula által beterjesztett 8756-os számú csatlakozó módosító javaslatot.
Tekintettel arra, hogy képviselőtársam visszavonta ezt a módosító javaslatot, én is az eredeti szövegnek megfelelően a 8327-es számú, tehát a társadalombiztosításról szóló 1975. évi II. törvény módosításáról és kiegészítéséről szóló törvényjavaslathoz terjesztem be, az eredeti szövegben is így szerepel, csupán azt kértem a fejrészben, hogyha ezt a Kis Gyula által beterjesztett módosító javaslatot tárgyalja az Országgyűlés, akkor ezt is ehhez kapcsolódóan tárgyalja.
Itt konkrétan az öregségi nyugdíj degresszivitásának a megszüntetéséről és egy új pontrendszer kialakításáról lenne szó, amit – mint módosító javaslatot továbbra is fenn fogok tartani, és a tb.-ről szóló 1975. évi II. törvény tárgyalása során részletesebben ki fogom fejteni. Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi