ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Igen. Megkérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a módosító javaslatot. Határozathozatal következik. Most kérem a szavazatukat. (Szavazás. – 157 igen, 0 nem, 1 tartózkodás.) Köszönöm.
Megkérem képviselőtársaimat, foglaljanak helyet a gombok mellett a helyükön, valamennyien szavazzanak, és a folyosón lévők legyenek szívesek befáradni. (Rövid szünet. – Dr. Szabad György elnök és dr. Dornbach Alajos alelnök tanácskoznak.)
Kérem szépen, alelnök úr egy más sorrendet javasolt, másik agrárjavaslatot. Már belekezdtünk ennek a tárgyalásába. Nem volt ügyrendi javaslat erre vonatkozóan, hogy ne ezzel folytassuk. Ésszerűségi okok ezt indokolják.
Kérem, foglaljanak helyet, képviselőtársaim, és vegyenek részt a munkában. (Zaj. – Bejczy Sándor: Mindössze tíz javaslat van, amivel tíz perc alatt végzünk! – Tirts Tamás: Miért nem szavazták meg a szünetet?)
(23.20)
(Zaj. – Dr. Kupa Mihály dr. Gergátz Elemérhez lépve: Elemér, állj föl, és javasold az alapokat – mert ezt meg kell szavazni! Javasold az elnök úrnak!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi