ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): (Csenget.) Köszönöm. Kérem szépen, lehet ez ügyben panasszal élni – de határozathozatal közben ennek nincs helye! (Zaj. – Közbekiáltások. – Kósa Lajos: Felháborító! Pártpropaganda folyik a Parlamentben. – Derültség a bal oldalon.)
Nem megyünk bele vitába, kérem! Határozathozatal folytatódik! (Zaj.)
Kérem, a Házszabályok megkívánják, hogy ezt figyelembe vegyék.
Tehát a Glattfelder–Kis Zoltán-féle módosítás ügyében a bizottságok támogatásukat, az előterjesztő támogatását jelentette ki. (Zaj.) Határozathozatal következik. Kérem a szavazatukat – most! (Szavazás. – 188 igen, 0 nem, 2 tartózkodás.)
Még négy szavazatra lenne szükség ahhoz, hogy határozatképesek legyünk. (Zaj.)
Kérem az apparátust, hogy kintről szólítson be képviselőket, és többen – fentről látni – nem szavaztak. (Zaj. – Közbekiáltások.– Gaál Gyula: Én szavaztam, csak a Wekler újságjától nem látszik!)
Kérem képviselőtársaimat, jöjjenek be!
Újból elrendelem a határozathozatalt… (Zaj.) … a Glattfelder–Kis Zoltán-féle módosítás ügyében. A bizottságok támogatják, az előterjesztő támogatja. Kérem képviselőimet, képviselő urakat és hölgyeket, hogy szavazzanak – kivétel nélkül, most! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 198 szavazattal, 1 tartózkodás mellett a módosítást megszavazta.
A 2. pontban Glattfelder Béla és Kis Zoltán, a 3. pontban Jakab Ferenc egymás mellett is elfogadható javaslatot tett a preambulum módosítására. A 2. pont nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást.
Glattfelder Béla és Kis Zoltán javaslatáról szavazunk, a jelentés 2. pontja szerint. A bizottságok nem támogatják. Az előterjesztő?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi