FODOR TAMÁS (SZDSZ)

Full text search

FODOR TAMÁS (SZDSZ)
FODOR TAMÁS (SZDSZ) Elnök Úr! Az előbb elnök úr összehívatta a szociális bizottságot és az alkotmányügyi bizottságot, hogy bizonyos koherenciazavarokat kiküszöböljenek. Akkor nem ült össze a kulturális bizottság. És én vártam, hogy esetleg egy olyan javaslat elhangzik, amely, mondjuk, kezeli ezt a kérdést.
Most itt az előbb megszavaztunk egy olyan módosító javaslatot, amely nem volt benne egyáltalán az eredeti javaslatban sem és a módosítottak között sem. Most megint egy olyan módosító javaslat előtt állunk, ami vadonatúj! Az előbbi módosító javaslat ugyanis nem koherenciazavarokat oldott meg, hanem egy vadonatúj módosító javaslatot terjesztett a Ház elé anélkül, hogy a főbizottság, a kulturális bizottság ezt megtárgyalta volna. (Zaj.)
Én nem tudom, mi az oka annak, hogy a bizottság elnöke nem kérte a bizottság összehívását. De most kérem, hogy mielőtt szavaznánk, üljön össze a kulturális bizottság. (Moraj.) ., és tárgyalja meg, mert most egy vadonatúj egyetemet hozunk létre! (Közbeszólások: Így van!)
Tehát kérem - a Parlament ezt elutasította -, a bizottság tárgyalja ezt meg, mert ez a főbizottság kompetenciájába tartozik. (Szórványos taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi