ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az általánosforgalmiadó-kulcs emelésével összefüggő lakossági kompenzálásról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Az előterjesztést 11400-as számon kapták kézhez képviselőtársaim. A benyújtott módosító javaslatokról együttes jelentés készült 12242-es számon, és kiegészítő jelentés 12346-os számon. Az alapjelentés sorrendjét követjük.
(18.30)
A kiegészítő jelentés 1. pontjában a gazdasági és a szociális bizottság, valamint Takácsy Gyula és képviselőtársai javasolják, hogy a határozati javaslat címe igazodjék az áfa-törvény módosításához. Felhívom a figyelmet arra, hogy a szociális bizottság módosító javaslata nem szó szerint egyezik meg a jelentésben szereplő szöveggel. Leírási hiba miatt kimaradt az - idézem - "… egyidejű lakossági kompenzáció" - idézőjel bezárva - fordulat, így erről külön szavazunk.
A szociális bizottság javaslatát teszem fel először szavazásra a kiegészítő jelentés 1. pontjának a már elmondott korrekciójával együtt. Egyetért-e, miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi