ELNÖK (DORNBACH ALAJOS)

Full text search

ELNÖK (DORNBACH ALAJOS)
ELNÖK (DORNBACH ALAJOS): Tegnap határozott az Országgyűlés a Magyar Köztársaság 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslatnak a központi költségvetés bevételei és kiadásai fejezetenkénti összegéről és főösszegéről, továbbá a költségvetési hiány mértékéről. A Házszabály 56/B. § (4) bekezdése a következőképpen rendelkezik: "A határozathozatalt követő napon a költségvetési ügyekkel foglalkozó bizottság tájékoztatja az Országgyűlést a Magyar Köztársaság költségvetéséről szóló törvényjavaslat azon részeiről, amelyekről az Országgyűlés határozott."
A bizottság írásos tájékoztatóját — mellékleteivel együtt — képviselőtársaink megkapták. A tájékoztatót a hét végi futárpostával a most távol levő képviselők is megkapják.
Kérdezem, a költségvetési bizottság kíván-e még bármit hozzáfűzni az előterjesztéshez. (Senki sem jelentkezik.) Nem.
Tisztelt Országgyűlés! Erre figyelemmel, a Házszabály 53/C. § (1) bekezdése értelmében a Magyar Köztársság 1994. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitáját újból megnyitom. Felhívom a képviselők figyelmét, hogy a Házszabály hivatkozott szakasza alapján nyolc napon belül, 1993. december 8-ig, a fejezetek bevételi, kiadási főösszegét, a hiány mértékét nem érintő kapcsolódó módosító javaslatokat lehet benyújtani.
Az újra megnyitott részletes vita lezárására várhatóan december 8-án, szerdán kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi