ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Most személyi javaslatokról kell döntenünk. Az MDF-képviselőcsoport nevében Kónya Imre, a KDNP-képviselőcsoport nevében Csépe Béla, a MIÉP-képviselőcsoport nevében Horváth Lajos frakcióvezetők személyi javaslatokat terjesztettek elő. A három frakció az emberi jogi bizottságban megüresedett helyre Bogdán Emilt jelöli a bizottság tagjának, a Magyar Igazság és Élet Pártja képviselőjét. (Szórványos taps.)
(20.40)
Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 198 szavazattal 45 ellenében… (Szórványos taps.) …30 tartózkodás mellett Bogdán Emilt az emberi jogi bizottság megüresedett helyére bizottsági tagként megválasztotta. (Taps a jobb oldalon.)
Ugyanez a három frakció az önkormányzati bizottságban megüresedett helyre Hasznos Miklóst, a Kereszténydemokrata Néppárt tagját a bizottság tagjává jelöli. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal? Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 295 szavazattal 6 ellenében, 10 tartózkodás mellett Hasznos Miklóst az önkormányzati bizottságban megüresedett helyre a bizottság tagjává megválasztotta. (Taps a KDNP soraiban.)
Ugyanez a három frakció a honvédelmi bizottságban Szabó János lemondása miatt megüresedett helyre Horváth Lajost, a Magyar Igazság és Élet Pártjának tagját a bizottság tagjává jelöli. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 248… (Taps a MIÉP soraiból.) …szavazattal 17 ellenében, 31 tartózkodás mellett Horváth Lajost a honvédelmi bizottság tagjává megválasztotta. (Taps a MIÉP soraiból.)
A három frakció az ügyrendi bizottságba Gáspár Miklós lemondása miatt megüresedett helyre Sápi Józsefet a bizottság tagjának jelöli. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Köszönöm.
Az Országgyűlés… (Taps a jobb oldalon.) …308 szavazattal, 7 tartózkodás mellett Sápi Józsefet, a Magyar Demokrata Fórum tagját az ügyrendi bizottság tagjává választotta.
A három frakció az önkormányzati bizottságban megüresedett helyre Szabó Jánost, a Magyar Demokrata Fórum tagját a bizottság tagjává jelölte. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés Szabó Jánost 306 szavazattal, 5 tartózkodás mellett az önkormányzati bizottság tagjává választotta. (Szórványos taps.)
A három frakció az oktatási bizottságban megüresedett helyre, amely Hoppa József lemondása miatt üresedett meg, Bognár Lászlót, a Magyar Igazság és Élet Pártjának tagját a bizottság tagjává jelöli. Most kérem szavazatukat a jelölés ügyében! (Szavazás.) Köszönöm. (Ahogy az eredmény megjelenik a táblán, taps a MIÉP soraiban.)
Az Országgyűlés 264 szavazattal 5 ellenében, 18 tartózkodás mellett Bognár Lászlót az oktatási bizottság tagjává választotta.
A három frakció az alkotmányügyi bizottságban Kónya Imre lemondása miatt megüresedett helyre Hoppa Józsefet, a Magyar Demokrata Fórum tagját a bizottság tagjává jelöli. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a személyi javaslattal. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.) Korán indították meg a gépet, meglátjuk, hogy érvényes-e a szavazás.
Igen, az Országgyűlés 260 szavazattal.… (Taps a jobb oldalon.) …1 ellenében, 4 tartózkodás mellett Hoppa Józsefet az alkotmányügyi bizottság tagjává választotta.
Valamennyi bizottsági tagnak megválasztott képviselőtársunknak jó, eredményes munkát kívánok! (Taps.)
Tisztelt Országgyűlés! Hallgassunk meg jegyzői bejelentéseket.
Bejelentés: Dr. Horváth József jegyző

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi