ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság korábban hozott általános érvényű állásfoglalása alapján javaslom az önálló indítvány napirendre tűzését. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás. — Taps a bal oldalon.)
Az Országgyűlés 139 szavazattal 24 ellenében, 83 tartózkodás mellett az önálló indítványt napirendjére tűzte.
Tisztelt Országgyűlés! (Dr. Torgyán József: Elnök úr, egy személyes kérdés!) Sajnos, nincs módomban a napirendre vétellel kapcsolatban vitát nyitni. (Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Kormányunk benyújtotta a Magyar Köztársaság és az Európai Közösségek, azok tagállamai között Brüsszelben aláírt európai megállapodás kihirdetéséről szóló országgyűlési határozati javaslatot 14 628-as számon.
Bejelentem, hogy a Kormány benyújtotta az egyes elkülönített állami pénzalapokról szóló 1992. évi LXXXIII. törvény módosításáról rendelkező törvényjavaslatot 14652-es számon. A Kormány ugyancsak benyújtotta a nemzeti egészségfejlesztési alapról szóló törvényjavaslatot 14732-es számon. Annak érdekében, hogy a frakciók kialakíthassák álláspontjukat, a három előterjesztés sürgős tárgyalásáról a holnapi ülésnapon határoz az Országgyűlés.
Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy Rózsa Edit a Szabad Demokraták Szövetségéből és Mihály Zoltán a Magyar Demokrata Fórumból önálló indítványt nyújtottak be a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény módosítására 14 736-os számon. A képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről a jövő heti ülésen határoz az Országgyűlés.
Megkérem Trombitás Zoltán jegyzőt, ismertesse a várhatóan sorra kerülő interpellációkat, illetve az újabb interpellációkat és kérdéseket benyújtó képviselők névrendjét.
Interpellációk és kérdések ismertetése: Trombitás Zoltán jegyző

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi