ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Jávor Károly képviselőtársunk a Magyar Demokrata Fórumból felszólalással kíván élni napirend előtt. Felszólalása — ha jól idézem — Magyarország földtani problémáihoz kapcsolódik. Nem volt alkalma a frakcióval erről tanácskozni, így szavazásukat kérem a felszólalás lehetősége kérdésében, tehát állásfoglalásukat.
Nyilvánvalóan a Ház nem határozatképes még, a szavazási aránytól fog függni, hogy a mai alkalommal meg tudom-e adni a szót. Tehát határozathozatal következik. Kérem állásfoglalásukat Magyarország földtani problémáinak egy mozzanatával kapcsolatos felszólalás engedélyezése kérdésében. Most kérem szavazatukat. Elnézést kérek, kérem még egyszer kiírni. A mostra indul az óra. Igen, tehát határozathozatal következik. Még tessék törölni, nem ezt kértem. A határozathozatal kiírását, és most kérem állásfoglalásukat. (Szavazás.)
A szavazásban részt vevők túlnyomó többsége meg kívánja hallgatni Jávor Károlyt. Jávor Károly képviselő urat illeti a szó.
Jávor Károly (MDF)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi