ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Köszönöm szépen. Az Országgyűlés ezt tudomásul veszi, ennek nincs akadálya; én a részletes vitát lezárom. A bejelentés beletartozik ebbe, ezt tehát tudomásul vesszük.
Idő hiányában az előterjesztői válaszadásra közvetlenül a határozathozatalt megelőzően kerülhet majd sor. Amennyiben az alkotmányügyi bizottság a kapcsolódó módosító javaslatokat — beleértve tehát a MIÉP kapcsolódó módosító javaslatát is — megtárgyalja még a déli szünetben, akkor még a mai napon sor kerülhet a határozathozatalra. De ennek ez a feltétele, hogy az alkotmányügyi bizottság megtárgyalja a még meg nem tárgyalt módosító javaslatokat.
Tisztelt Országgyűlés! Most ebédszünet következik. Pontosan l4 órakor folytatjuk az ülést; gondolom, akinek nem volt türelme kitartani, az ebédet úgyis elfogyasztotta. Tehát l4 órakor interpellációkkal és kérdésekkel folytatjuk; s mint ahogy reggel elnök úr kérte, a határozatképességet szíveskedjünk együtt biztosítani. Köszönöm.
Jó étvágyat kívánok az ebédhez azoknak, akik még nem ebédeltek.
(A szünet 13 óra 22 perctől 14 óra 4 percig tart. — Az elnöki széket dr. Dornbach Alajos foglalja el. — Jegyzők: Boros László és Juhász Péter.)
 

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi