ELNÖK(Szabad György)

Full text search

ELNÖK(Szabad György)
ELNÖK(Szabad György): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Mindezek alapján indítványozom az Országgyűlésnek, hogy igazolja dr. Dobos Krisztina képviselői mandátumát. Határozathozatal következik. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés 230 szavazattal, 2 tartózkodás mellett igazolta dr. Dobos Krisztina képviselői mandátumát. (Taps. — Dr. Dobos Krisztina belép az ülésterembe.)
Felkérem az időközben a terembe érkezett képviselőnőt, foglalja el képviselői helyét. (Taps. — Dr. Dobos Krisztina elfoglalja helyét az ülésteremben. A mellette ülő képviselők üdvözlik.)
Magam és képviselőtársaim nevében új képviselőtársunknak eredményes munkát, sok sikert kívánok. Kérem, hogy eskütétel végett — a szervezési osztállyal megbeszélt időben — keressen fel hivatalomban. Köszönöm.
Tisztelt Országgyűlés! Az igazolt képviselők száma 386-ra emelkedett, így a határozatképességhez a továbbiakban 194 képviselő szavazatára van szükség.
Tisztelt Országgyűlés! Palotás János független képviselőtársunk napirend előtti felszólalásra jelentkezett, a független képviselők csoportja felszólalását támogatja. Képviselő urat illeti a szó. (Zaj.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi