KELEMEN JÓZSEF (MIÉP)

Full text search

KELEMEN JÓZSEF (MIÉP)
KELEMEN JÓZSEF (MIÉP) Tisztelt Képviselőtársaim! Nincs abban semmi meglepő, ami most itt zajlik, hiszen ha szétnézünk ebben az országban, akkor nagyon sok olyan tulajdonváltás van, ami teljesen törvényes, teljesen szabályos, csak éppen erkölcsileg egy kicsit aggályos. Most ez történik nagyban itt, a magyar pártok között, amelyek a Parlamentben vannak, a legnagyobb meg egy kisebb párt tekintetében.
Tehát, ha törvényes lesz is, csak egy kicsit erkölcstelen. Akkor, amikor az ország ilyen gazdasági helyzetben van, hogy áfa-kulcsokat emelünk és az áfa-kulcs mértékének a felét ezen pártszékház összege kitenné, de ez mellékes. Talán csodálkozni sem lehet nagyon, hiszen Orbán Viktor úr nyilatkozta, hogy a két képviselőtársunk hazatért az MDF-ből a FIDESZ-be.
Ezt nem is említeném meg, ha pénteken nem nyilatkozott volna az egyik képviselőtársunk, tisztelt Katona Kálmán úr, aki eléggé jelentős pozíciót is töltött be az MDF-ben. Azt nyilatkozta a terézvárosi lapban, hogy: "Szerintem a FIDESZ és az MDF között van bizonyos fokú szervezetbeli közeledés. Úgy vélem, hogy a FIDESZ képes lehet együttműködni egy megtisztuló MDF-fel, ha ez a megtisztulás a Fórumban bekövetkezik."
Most már csak az kell, hogy az MDF-tagok átüljenek a FIDESZ-hez és akkor nem lesz semmi probléma. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi