ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Nem. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. — Az eredményjelző tábla szerint a leadott szavazatok száma 131, ebből 18 igen, 99 nem, 14 tartózkodás; a Ház határozatképtelen.) Ez még kevés. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! Ismételten felteszem a kérdést szavazásra. Kérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket az ülésteremben.
Tehát Boros László képviselő úr javaslatáról van szó. (Közbeszólás: A 0 javaslat!) Miniszter úr nem ért egyet a javaslattal. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. — A leadott szavazatok száma 149, ebből 23 igen, 111 nem, 15 tartózkodás; a Ház határozatképtelen. — Rövid szünet.)
(19.10)
Tisztelt Országgyűlés! Még egy kísérletet teszünk. Tehát megismétlem: képviselőtársaim, Boros László képviselő úr javaslatáról van szó, a munkavégzés biztonságáról és egészségvédelméről rendelkező módosító javaslatról. A miniszter úr nem ért egyet a módosító javaslattal.
Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e? Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. — 20 igen, 123 nem, 16 tartózkodás. — A Ház határozatképtelen.)
Tisztelt Országgyűlés! Kérem képviselőtársaimat, hogy a folyosókról jöjjenek be. Arról tájékoztattak, hogy vannak még képviselők a folyosón.
Tisztelt Országgyűlés! A jegyzőkönyv kedvéért azt is szeretném elmondani, hogy 20 óráig terveztük a mai ülésnapunkat. (Bejczy Sándor: Le kell vonni a napidíjból.) A képviselőtársaim által megkapott tájékoztatóban a napirendi javaslat szerint 20 óráig tart a mai ülésünk.
Tisztelt Országgyűlés! Tehát még egy kísérletet teszünk. Ha nem sikerül a határozatképességet helyreállítani, akkor egyéb napirendi pontokra térünk rá.
Tehát negyedszer ismétlem: Boros László képviselő úr módosító javaslatáról van szó. Miniszter úr nem támogatja. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a javaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. — 22 igen, 128 nem, 15 tartózkodás. — A Ház határozatképtelen.)
Tisztelt Országgyűlés! A munkavédelemről szóló törvényjavaslat határozathozatalát a jövő heti ülésünkre halasztjuk.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi