RUDICS RÓBERT (MDF)

Full text search

RUDICS RÓBERT (MDF)
RUDICS RÓBERT (MDF) Elnök Úr! Tisztelt Ház! Úgy gondolom, hogy Szabó Lukács ugyanúgy fog nyilvánossághoz jutni ennek a Házszabálynak az elfogadása után is, mint ahogy most, ugyanúgy elmondhatja majd a véleményét a törvényekről, mint ahogy eddig is módjában állt.
Másodszor pedig, én azt gondolom — hangsúlyozva, hogy mint egyéni körzetben megválasztott képviselő —, eddig nekem az, hogy párthoz tartoztam, inkább segített, mint gátolt abban, hogy a választókörzetem érdekeit szolgáljam. Hogy hogyan, Szabó Lukács képviselő úr? Úgy, hogy a frakció támogatásával tudtam adott esetben napirendre tűzni önálló törvényjavaslatot, a frakció támogatásával tudtam módosító indítványokat elfogadtatni, és mindezt — mondjuk — független képviselőként nem biztos, hogy meg tudtam volna tenni.
Nem korlátozott senki képviselői jogaimnak az érvényesítésében és gyakorlásában, csak előnyei voltak annak, hogy egy pártfrakcióhoz tartozom.
Még egyszer hangsúlyozom, soha senki felelősségre nem vont azért, hogy a szavazatomat nem a frakció többségével egyetértően adtam le adott esetekben. Én tehát úgy gondolom, hogy mindazok az aggodalmak teljesen feleslegesek, amelyeket ő elmondott, és én továbbra is a támogatását kérem ennek a házszabály-módosító indítványnak. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi