ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): A végszavazás viszont név szerinti szavazás lesz. Tehát kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy az elfogadott módosító javaslattal együtt elfogadja-e a büntethetőség elévülésének értelmezéséről szóló elvi állásfoglalást. Következik a jegyző urak irányításával a név szerinti szavazás. (A jegyzők felváltva, ábécé-sorrendben felolvassák a képviselők névsorát, majd a képviselők állásfoglalását megismétlik.)
Dr. Andrásfalvy Bertalan nincs jelen. Dr. Andriska Géza: nem. Annus József: nem. Dr. Antall József nincs jelen. Dr. Arató Géza nincs jelen. Dr. Ábrahám Tibor nincs jelen. Dr. Áder János: nem. Bakó Lajos: igen. Dr. Balás István nincs jelen. Balázsi Tibor nincs jelen. Dr. Balla Gábor Tamás: igen. Balogh Gábor nincs jelen. Dr. Balogh György nincs jelen. Balogh János: igen. Dr. Balsai István: igen. Dr. Baranyai Miklós nincs jelen. Barcza Imre nincs jelen. (Folyamatos zaj.)

Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi