ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy múlt heti ülésünkön dr. Győriványi Sándor képviselőtársunk a Független Kisgazdapárt részéről, interpellációt intézett dr. Boross Péter belügyminiszterhez "Újra vörös sarló-kalapácsok lesznek a pesti utcán?" címmel. Képviselőtársunk viszonválaszában elfogadta a belügyminiszter úr válaszát, de a válasz elfogadásáról az Országgyűlés nem tudott határozni.
Kérdezem ezért most az Országgyűlést: elfogadja-e a belügyminiszter úr válaszát? Kérem, szíveskedjenek szavazni. (Megtörténik.)
Megállapítom: az Országgyűlés 140 igen szavazattal 3 ellenében, 64 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.
Első interpelláló képviselőtársunk Horváth Lajos, a Magyar Demokrata Fórum részéről, aki interpellációt nyújtott be a legfőbb ügyészhez "Milyen keretek között, milyen mélységig, avagy magasságig vizsgálták ki az orrunk előtt - vélhetően - országos maffia szintjére beérett Samax-ügyet?" címmel. Át-adom a szót Horváth Lajos képviselőtársamnak.
Interpelláció: Horváth Lajos (MDF) - a legfőbb ügyészhez - "Milyen keretek között, milyen mélységig, avagy magasságig vizsgálták ki az orrunk előtt vélhetően országos maffia szintjére beérett Samax-ügyet?" címmel

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi