HÁGA ANTÓNIA (SZDSZ)

Full text search

HÁGA ANTÓNIA (SZDSZ)
HÁGA ANTÓNIA (SZDSZ) Tisztelt Államtitkár Úr! Azt a megjegyzést, hogy az előbb elmondottak nem felelnek meg a valóságnak, kissé erősnek és vaskosnak tartom. (Közbeszálás a KDNP padsoraiban: Ez tényszerű.)
Úgy gondolom, nem biztos, hogy a reakciónak ez volt a legmegfelelőbb formája. Azt azonban el kell mondanom, hogy én valóban 150 diák véleményét hallgattam meg, akik diák-önkormányzati vezetők, nyilvánvalóan ilyen megbízatással jöttek el erre a megbeszélésre.
Valóban az Ifjú Szabaddemokraták szervezték ezt a találkozót (Felzúdulás a kormánypártok padsoraiban.) de el kell mondanom azt, hogy a legnagyobb sajnálatunkra az ID-nek nincsen 150 szervezete az ország bármelyik területén, úgyhogy ezért fogadják el tőlem ezt a megállapítást, a legkülönbözőbb részekről jöttek, s a legkülönbözőbb politikai irányultságú gyerekek voltak. De amennyiben ezt nem tartják hitelesnek, úgy gondolom, hogy talán a kormánykoalíció is szervezhetne egy ilyen diákkongresszust, és megmérhetné azt, hogy milyen is a diákok véleménye ezzel kapcsolatban. De ezzel én még nem találkoztam, és bizonyára nem azért, mert nem figyeltem oda. Köszönöm a figyelmet. (Taps az SZDSZ padsoraiban. - Dr. Kálmán Attila államtitkár jelentkezik.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi