GÉCZI JÓZSEF ALAJOS, DR. (MSZP)

Full text search

GÉCZI JÓZSEF ALAJOS, DR. (MSZP)
GÉCZI JÓZSEF ALAJOS, DR. (MSZP) Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Pontosan ezt akartam elkerülni, de most már miniszter úr megelőzött, és így sajnálatosan kezd a vita kiéleződni, és hozzáteszem, nem a miniszter úr viszonválasza miatt most, ebben az esetben.
Tehát én azt gondolom, hogy a mezőgazdasági bizottság álláspontját az elmúlt héten elmondtuk. Abban kifogás a bizottság részéről nem érkezett, és az egy kompromisszumkész hozzáállás volt.
Én mos úgy látom, hogy amíg ezek az egyeztetések le nem folynak, és amíg a Földművelésügyi Minisztérium nem közli pontosan, hogy neki mi az álláspontja, és nem kapunk egy képet arról, hogy mi is a helyzet most: 5% vagy 50% az, ami már rendezve van, vagy arról van szó, hogy rendezni lehet, vagy pedig már rendezve van, és mi a pontos véleménykülönbség a két tárca között - mert horribile dictu, én még azt is el tudom képzelni, hogy megmaradt köztük bizonyos véleménykülönbség -, addig én nem látom annak értelmét, hogy ezt az általános vitát tovább folytassuk, úgyhogy amennyiben határozatképesek volnánk, akkor az általános vita elnapolását kérném. Így azonban ezt nem tudom megtenni. Köszönöm a figyelmet.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi