ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): És az Országgyűlés?. Bocsássanak meg, itt még valamit kiegészítésül kell közölnöm. A helyesbítés úgy szólna, hogy "amennyiben" szó helyett "amelyben" szó. Tehát el van írva, most tehát újra kérem kiírni a táblát. (Megtörténik.) Ennek ismeretében kérem, szavazzanak. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 137 igen szavazattal, 13 ellenszavazat és 35 tartózkodás mellett a módosító javaslatot. (Zaj. - Közbeszólások: Kevés!) Ja, kevés! Kérem, mindenki foglalja el a helyét. Kérem akkor megismételni a határozathozatalt. Kérem a táblát kiírni. (Megtörténik.)
Kérem, fáradjanak a helyükre, és most szíveskedjenek szavazni. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 164 igen szavazattal, 11 ellenszavazattal, 39 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta. (Nádori László jelentkezik.)
Kérném Nádori László képviselő úr gépét bekapcsolni. (Nádori László: Nem az a baj!) Rendben van most már? (Nádori László: Tévedésből más gombot nyomtam meg. Jó a gépem!)
Jó a gépe? Köszönöm, akkor nincs észrevételünk.
A jelentés 4. pontjában a kulturális bizottság a 2. § (1) bekezdés a) pontja módosítását javasolja. Lényege: az alap a gazdasági szerkezetváltás szükségleteihez igazodóan az oktatás szervezeti korszerűsítésére, továbbá a hallgatói létszám növekedését szolgáló infrastruktúra és egyéb fejlesztések elősegítésére is felhasználható legyen. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi