ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a termőföldről szóló törvényjavaslat határozathozatala. (Számos képviselő elhagyja a termet.) A benyújtott módosító javaslatokról együttes jelentés készült 15788-as számon, és kiegészítő jelentés 15906-os számon. A válasz elhangzott, tisztelt Országgyűlés, tehát kérem képviselőtársaimat, maradjanak a helyükön. A miniszteri válasz már elhangzott, a szavazás következik. (Folyamatos zaj, mozgás.)
Az alapjelentés sorrendjét követjük.
Az 1. pontban levő javaslatot előterjesztője viszszavonta.
A 3., 4., 5., 6. és 7. pontban levő javaslatok egyaránt a preambulum módosítására, illetve kiegészítésére irányulnak. A 4. pontban levő indítvány alternatív az 5. és 6. pontban levő javaslattal. Az 5. pont magában foglalja a 6. pontban levő indítványt, ugyanakkor mindhárom javaslat elfogadható a 7. pontban levő indítvány mellett is.
A 4. pontban Glattfelder Béla a preambulum szövegének más megfogalmazását, illetőleg kiegészítését javasolja. A mezőgazdasági bizottság és Pap János 5. és 6. pontban lévő javaslata egyaránt arra irányul, hogy a szövegben az "átalakuló piaci viszonyok" megfogalmazás szerepeljen.
Először Glattfelder Béla javaslatát teszem fel szavazásra a 4. pont szerint. Egyik bizottság sem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi