DEME ZOLTÁN (MIÉP)

Full text search

DEME ZOLTÁN (MIÉP)
DEME ZOLTÁN (MIÉP) Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Ezen az utolsó törvényalkotási napon ebben a Házban igazán ünnepélyes törvényalkotás előtt állunk ebben a kérdésben. Úgy gondolom, hogy a Magyar Igazság és Élet Pártjának előterjesztése alapján végre lehetőségünk nyílik egy olyan igazságos kárpótlási törvény megalkotására, amely alapján a legnyomorúságosabb körülmények közé került embertársainkra gondolunk.
Nagyon örülök Németh Zsoltnak, az emberi jogi bizottság elnökének szavai után most annak, hogy őbenne is megszólalt a keresztyén képviselői gondolkodás. Nagyon örülök annak, hogy az emberi jogi bizottság elnökeként az emberi jogokat tartotta alapvetőnek felszólalásában. Most, amikor a törvény megalkotására készülünk, szeretném felhívni a Ház figyelmét arra a lehetőségre, hogy olyan embertársainkat kárpótolhatjuk – nem úgy, ahogyan pénzügyminiszter úr egy bizonyos csúsztatással a Ház elé tárta most az ő ellenvetését, aggályát, hiszen Szabó Lukács képviselőtársam elmondotta, hogy nem az országos költségvetést terhelnénk ennek a törvénynek a megalkotásával.
Nagyon örülnék annak, ha sokan csatlakoznának a Magyar Igazság és Élet Pártja elképzeléséhez, mégpedig módosító javaslatunkat külön szeretném kiemelni – köszönöm, hogy erre még egyszer lehetőségünk adatott –, a hadiözvegyek, hadiárvák, hadigondozottak, hadirokkantak külön megsegítésére célzok.
Kérem képviselőtársaimat, keresztyén gondolkodással rendelkező képviselőtársaimat, vagy a talán egészen más elveket képviselőket, hogy lelkiismeretükre hallgatva szavazzanak a módosító indítványok elbírálásakor. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi