WACHSLER TAMÁS, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke:

Full text search

WACHSLER TAMÁS, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke:
WACHSLER TAMÁS, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke: Köszönöm, Elnök Úr. Semmiképpen nem szeretnék a kérdés tartalmi részeihez hozzászólni s abban állást foglalni. Én csak egy tárgyi tévedésre szeretném felhívni a figyelmet, amely Hack Péter hozzászólásában fordult elő.
Először tűnődtem azon, hogy megtegyem-e ezt a hozzászólást, elvégre a nemzetbiztonsági bizottság ülései zártak, és az ott elhangzottak és az ott történtek úgy tudom – bizonyos mértékig legalább is – titkot képeznek. De mivel Hack Péter hosszasan ismertette, hogy mi történt a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, ezért túlteszem magam ezen. (Derültség, taps a kormánypártok soraiban.)
Annyit szeretnék elmondani – mert Hack Péter azt mondta, hogy mi, szabad demokraták, a múlt csütörtökön értesültünk arról, hogy bírókat kell jelölni, vagy nem emlékszem pontosan, hogyan fogalmazott –, hogy azon a bizonyos múlt csütörtöki ülésen az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága azt a döntést hozta konszenzussal, hogy a bizottság mindent el fog követni, ami rajta áll azért, hogy még ebben a ciklusban megtörténhessen ez a választás. Az is elhangzott ezen a bizottsági ülésen, hogy minden bizottsági tag kísérletet fog tenni arra, hogy találjon olyan bírókat a hátralévő időben, akiket erre a pozícióra jelölhet. Ezt csak a tények kedvéért kívántam elmondani. (Taps, zaj a kormánypártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi