KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)

Full text search

KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ)
KIS ZOLTÁN, DR. (SZDSZ) Köszönöm szépen, Elnök Úr. Ahogy mondani szokták: személyes megtámadtatás okán a Gáspár Miklós képviselő úr által elmondottakhoz szeretnék hozzászólni.
Úgy gondolom, a beszédem nem nagy figyelmet keltett benne, ezért adódhatott az a dolog, hogy olyat akar a számba adni, amit soha nem mondtam, nevezetesen, hogy az európai gyakorlattal ellentétes lenne a külföldiek tulajdonszerzésének kizárása.
Ha a jegyzőkönyvben megnézi és visszakeresi, akkor egyértelműen bizonyítható, hogy a következőket mondtam: örülök, hogy MDF-es vezérszónok társam, Zsupos Lajos csatlakozik ahhoz az elképzeléshez, hogy a jelenlegi tiltó jogszabályok a külföldiek tulajdonszerzésének vonatkozásában átmeneti jellegűek, és az Európai Unióhoz történő csatlakozással ezek feloldhatóvá válnak. Ezt mondtam el, és ezt mondom el még egyszer.
Egyebekben felhívnám figyelmét, hogy a külföldiek haszonbérleti időtartamának felső határa nem 30, hanem 10 év, legfeljebb akkor lehet 30 év, ha ültetvénytelepítésre vonatkozik. Nagyon örültünk volna annak, ha ez 30 év lett volna, általános szabályként, s azt hiszem, akkor most nem is lenne közöttünk vita. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi