ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Az egyes iparjogvédelmi és szerzői jogi jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslathoz érkeztek ugyan módosító javaslatok, azonban nem kapták meg a bizottságok szükséges támogatását, így a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az egyes iparjogvédelmi és szerzői jogi jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik: 183 igen, 0 nem, 6 tartózkodás. – Az Országgyűlés nem határozatképes.)
Kérem képviselőtársaimat, fáradjanak a helyükre. (A helyére igyekvő Kovács Lászlóhoz fordulva:) Kovács László képviselő urat is kérem… (Derültség.)
Ismételten kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az egyes iparjogvédelmi és szerzői jogi jogszabályok módosításáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 196 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a törvényjavaslatot.
Az előadóművészek, a hangfelvételt előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló, 1961-ben Rómában létrejött nemzetközi egyezményhez csatlakozásról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi