ELNÖK (Vörös Vince)

Full text search

ELNÖK (Vörös Vince)
ELNÖK (Vörös Vince): Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Kőrösi Imre képviselőtársunk nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Szavazás. – 84 igen, 84 nem, 23 tartózkodás. – Amint az eredmény megjelenik a táblán, taps a bal oldalon. – Közbeszólások: Kevés!)
Meg kell ismételni, kérem, szíveskedjenek elfoglalni a helyüket, képviselőtársaim. Kérném a kintlévőket beszólítani. (Zaj. – Több képviselő érkezik az ülésterembe az MDF soraiba. – Dr. Szabó Iván: Erősítés érkezik!)
(15.50)
Képviselőtársaim, megismételjük a szavazást. Kőrösi Imre képviselőtársunk nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a miniszter úr válaszát. Kérem, szavazzanak. (Megtörténik. – A szavazás eredményének megjelenésekor egy-két taps a bal oldalon.)
Megállapítom: az Országgyűlés 92 igen szavazattal 88 ellenében, 21 tartózkodás mellett a miniszteri választ nem fogadta el, ezért az interpellációt kiadom vizsgálatra a mezőgazdasági bizottságnak.
Képviselőtársaim, még egy interpelláció elmondására van lehetőség. Király B. Izabella képviselőtársunk interpellációt nyújtott be a belügyminiszterhez Mi történt valójában a Döbrentei téren és Kőbányán? címmel. Király B. Izabella képviselő asszonyt illeti a szó. (Közbeszólás bal oldalról: Halljuk!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi