ELNÖK (Dornbach Alajos)

Full text search

ELNÖK (Dornbach Alajos)
ELNÖK (Dornbach Alajos): Köszönöm szépen. Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nem.) Felszólalásra senki nem jelentkezett, a vitát lezárom. Kérdezem Soós Károly Attila képviselő urat mint előterjesztőt, kíván-e válaszolni. (Nem.) Nem kíván válaszolni.
Határozathozatal következne, de… (Közbeszólások: Próbáljuk meg, sokan vannak kint a folyosón.) Igen, akkor kérem a folyosón tartózkodókat, hogy nikotinéhségük csillapítása után fáradjanak be! Jól tudjuk, hogy sokan erős dohányosok a képviselők közül, és sok órán keresztül nehezen tartóztatják meg magukat. (Rövid szünet.)
Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokat teszem fel szavazásra. A jelentés 1. pontjában a költségvetési bizottság a törvényjavaslat címének módosítását javasolja. Technikai jellegű módosítás. Kérdem az előterjesztőt, egyetért-e. (Igen.) - (Szavazás, az eredményjelző tábla szerint 145 képviselő van jelen.)
Tisztelt Országgyűlés! Én a határozathozatalt elnapolom, de kérem még pici türelmüket. Még van egy rövid feladatunk, amely határozathozatalt nem igényel.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi