ELNÖK (Szabad György)

Full text search

ELNÖK (Szabad György)
ELNÖK (Szabad György): Tisztelt Országgyűlés! Kormányunk sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a Magyar Köztársaság Kormányának felhatalmazásáról, a Magyar Köztársaságnak az Európai Unióhoz való csatlakozási kérelme beadásáról szóló országgyűlési határozati javaslatát 15671-es számon. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e sürgős tárgyalásbavételével. Most kérem szavazatukat. (Szavazás. 184 igen, 1 nem, 0 tartózkodás. – A Ház nem határozatképes.)
Meg kell ismételnünk a határozathozatalt. Felkérem az apparátust, hogy szíveskedjék beszólítani képviselőtársainkat a folyosóról, és valamennyi képviselőtársunkat, hogy a nyomógomb mellett foglaljon helyet. (Zaj, mozgás.) Ez vonatkozik a függöny mögött álló képviselőtársainkra is. (Derültség. – Zaj.)
Tisztelt Országgyűlés! Kellő figyelmüket kérve, megismételjük a szavazást; tehát a Magyar Köztársaság Kormányának felhatalmazásáról van szó, a Magyar Köztársaságnak az Európai Unióhoz való csatlakozási kérelme beadása ügyében. A határozati javaslat sürgős tárgyalására tettem indítványt a 15671-es szám alapján. Most kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a sürgős tárgyalásbavétellel. Most kérem szavazatukat. (Szavazás.)
Az Országgyűlés 217 szavazattal 1 ellenében, 1 tartózkodás mellett megszavazta a határozati javaslatot: a sürgős tárgyalás mellett foglalt állást.
Döntés képviselői önálló indítvány napirendre tűzéséről és sürgős tárgyalásáról

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi