KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)

Full text search

KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF)
KUTRUCZ KATALIN, DR. (MDF) Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Rendkívül rövid leszek. Azért vagyok kénytelen hozzászólni, mert a javaslat tartalmi részét illetően az alkotmányügyi bizottságban részt vevő valamennyi képviselő egyetértett, és ennek megfelelően hozta meg az alkotmányügyi bizottság a módosító indítványát. Tehát csak az maradjon a törvényben, amivel mindenki egyetért, és feltehetően nem várható vita.
Ugyanakkor egy formai hiba csúszott a bizottsági módosító indítványba, és ezt a formai hibát kiküszöbölendő, kénytelen voltam benyújtani egy módosító indítványt, de hangsúlyozom, ez nem a tartalmát érinti a javaslatnak, hanem pusztán egy formai hiba kiküszöbölésére irányul.
Ezt az indítványomat menet közben informálisan az alkotmányügyi bizottság tagjaival egyeztettem. Ugyanakkor – azt hiszem – szükségessé válik egy nagyon rövid bizottsági ülés ennek elfogadása miatt. Azt hiszem továbbá, hogy ez a bizottsági ülés teljesen informális keretek között történne, tekintettel arra, hogy minden bizottsági tag ismeri, minden bizottsági taggal beszéltem, és mindenki támogatásáról biztosította előzetesen a javaslatot. Sajnos, formálisan össze kell hívni a bizottsági ülést. De anélkül, hogy a teremből bárki kimenne, nem kell ezért megszakítani az ülést. Akár itt, a teremben, a bizottság tagjai egy rövid bizottsági ülésre össze kell, hogy jöjjenek.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi